Om oss

Om oss

Vi på Mats P Fastighetsservice

Historia

Mats Petersson bestämde sig efter 35 år inom posten att testa sina vingar på ett annat arbetsområde startade han en enskild firma. Året var 2003 och företaget fick sin första kund som blev till ett samarbete som håller i sig ännu. Efter många år av hårt arbete och vilja bestämde sig Mats och då också Lotta Petersson att år 2012 skulle företaget bli aktiebolag. Sagt och gjort så började företaget att expandera och idag är vi 5 anställd och med kunder i Göteborg och Lerums kommun med omnejd.

Företaget idag.

Vi är ett genuint familjeföretag vid namn Mats P Fastighetsservice. Vi är idag 5 stycken anställda med gifta paret Mats och Lotta Petersson i spetsen.  Vi är placerade i Stenkullen, strax utanför Göteborg och jobbar mot såväl fastighetsföreningar och företag som privatpersoner.

Vi har lång erfarenhet av fastighetsservice och förvaltning där vi strävar efter att bibehålla och utveckla din fastighet. Genom detta vill vi skapa såväl trivsamhet som ökat värde i er förening.

Vi  på Mats P Fastighetsservice jobbar mot ständig utveckling av såväl vår verksamhet som vår kunskap och erfarenhet. Vi tror på att genom ständig kvalitét och öppen dialog kan vi se till att få fastigheten i er förening i precis det skick ni önskar.

Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och söker hela tiden nya uppdrag. Främst söker vi nya BRF:er i Göteborg med omnejd samt Alingsås med omnejd.

 

Ledord
Vi står för en genuin och nära kundkontakt med stort fokus på service. Vår ambition är alltid att lösa alla problem som kan tänkas dyka upp. Kvalitet och service är vårt motto!”